Start    Gården    Nyhetsarkiv    Hästar    Simmental    Till Salu    
   Kontakta oss  

Hästar till salu


prel

» Födda: 2017

Conrads Kickoff   STC  
hingst e Ken Warkentin ue Uranometro - Lemon Dra


Conrads kickoff

Pris: 175 000 kr plus moms

Hon lämnar så himla fina föl! - vår fina Italienska Oklahoma Ans som vann Nationernas Pris vinnaren för ston och Europa Grand Prix. Hennes tvååring tränar enl. uppgift bra hos Maria Törnqvist. Kickoff är storleken större än sin storebror, men har fantastiskt nog samma enastående trav. Förväntningarna är höga!

Conrads Kingfisher   STC  
hingst e Make it Happen ue Pine Chip


conrads kingfisher

Pris: 100 000 kr plus moms

Make it Happen - en av Sveriges bättre avelshingsar som gjort det bra med enkla ston. Med Fridhems Piraya har han chansen att leverera med ett välrenommerat sto som tävlat väl - en av förhandsfavoriterna till sitt Stochampionat som vann "Första Testet". Hur bra Pine Chip är som morfar är välkänt för alla som gillar trav. Fridhems Ambra som mormor vann Prix de France och Hugo Åbergs mm. Visserligen har oturen grinat Piraya i ansiktet som fölsto med osannolika olyckor på sina föl, men nu vänder det! Borde helt enkelt vara ett fynd!

Conrads Malin   STC  
sto e Broad Bahn ue Spotlite Lobell


conrads malin

Pris: 75 000 kr plus moms

Det senaste blodet med ett förärvningssäkert dito. Broad Bahn vann som favorit Hambletonian och hans stam är bra! Mor är gamla toppstoet Ahmeida som lämnat hyggligt trots makalös otur under sin tid i avelsboxen. Mor till bla Conrads Fredrik 3,5 milj kr. Hennes treåriga syster gör allt rätt hos "Kalle på trappa". Tvååriga Conrads Janne tränar för 2-årsstart hos Svante Båth

Sayonara   STC  
sto e Donato Hanover ue Juliano Star


Sayonara sida

Sayonara skall ut på Elitauktion i Maj!
Titta på systern Conrads Rödluvas imponerande seger på Solvalla när hon vann den 2/5. Läs recensionen i Sulkysport. Titta på hennes kval den 24/4. Läs Sulkysport om Daniel Redéns uttalande om storasyster Conrads Rödluva - En blivande topphäst! Sayonara är en riktig hårding till märr som rör sig så bra som stammen vittnar om. De som kan sina stammar vet att Donato-döttrar är enastående!
Sayonara har helt enkelt potential att bli en blivande stjärna precis som sin syster blivande stjärna tror vi.