Start    Gården    Nyhetsarkiv    Hästar    Simmental    Till Salu    
   Kontakta oss  

Hästar till salu


prel

» Födda: 2017

Conrads Kickoff   STC  
hingst e Ken Warkentin ue Uranometro - Lemon Dra

Pris: 200 000 kr plus moms

Hon lämnar so himla fina föl! - vår fina Italienska Oklahoma Ans som vann Nationernas Pris vinnaren för ston och Europa Grand Prix. Hennes tvååring tränar enl. uppgift bra hos Maria Törnqvist. Kickoff är storleken större än sin storebror, men har fantastiskt nog samma enastående trav.

Conrads Kingfisher   STC  
hingst e Make it Happen ue Pine Chip

Pris: 100 000 kr plus moms

Make it Happen - en av Sveriges bästa avelshingsat som gjort det bra med enkla ston. Med Fridhems Piraya har han chansen att leverera med ett välrenommerat sto som tävlat väl - en av förhandsfavoriterna till sitt Stochampionat som vann "Första Testet". Hur bra Pine Chip är som morfar är välkänt för alla som gillar trav. Fridhems Ambra som morfar vann Prix de France och Hugo Åbergs mm. Visserligen har oturen grinat Piraya i ansiktet som fölsto och osannolika olyckor på sina föl, men nu vänder det! Borde helt enkelt vara ett fynd!

Conrads Malin   STC  
sto e Broad Bahn ue Spotlite Lobell

Pris: 75 000 kr plus moms

Det senaste blodet med ett förärvningssäkert dito. Broad Bahn vann som favorit Hambletonian och hans stam är bra! Mor är gamla toppstoet Ahmeida som lämnat hyggligt trots makalös otur under sin tid i avelsboxen. Mor till bla Conrads Fredrik 3,5 milj kr. Hennes tråriga syster gör allt rätt hos "Kalle på trappa"

Sayonara   STC  
sto e Donato Hanover ue Juliano Star


Sayonara

Pris: 300 000 kr plus moms

En riktig hårding till märr som rör sig så bra som stammen vittnar om.
Helt enkelt en blivande stjärna tror vi.